Grondwerken – Afbraakwerken – Containerdienst
Kouter 85 - 2811 Leest-Mechelen

RENOVEREN MET EEN GERUST GEMOED

Of u nu heel uw woning of pand wil renoveren of maar gedeeltelijk, De Beck Algemene Bouwwerken staat garant voor een professioneel resultaat. En meer. Ook tijdens het renovatieproces ‘ontzorgen’ we u maximaal, omdat we alles nauwkeurig opvolgen, tot in de kleinste details. De Beck Algemene bouwwerken staat dicht bij u als klant en werkt met een enthousiast team van vakmensen. Zo wordt renoveren geen zenuwslopende onderneming maar een ervaring waar u met plezier op terugkijkt.

RENOVEREN: EEN GOEDE VOORBEREIDING IS HET HALVE WERK

Er komt heel wat bij kijken als u gaat renoveren. Wat precies, hangt voornamelijk af van de aard en omvang van de renovatiewerken. Vaak is het zo, dat oude funderingen de belasting van een nieuwe structuur niet kunnen dragen. Hiermee moet je zeker rekening houden wanneer je een draagmuur of zuil optrekt. De Beck Algemene Bouwwerken kan u hierin adviseren.

Niet minder belangrijk bij renoveren of verbouwen zijn ook de materialen die geselecteerd worden en een vakkundige uitvoering.

De Beck wil veel meer zijn dan een aannemer. Het is een échte partner waar u op kan rekenen. U heeft één aanspreekpunt en u geniet van unieke garanties. We komen naar u toe, luisteren naar u en overlopen samen uw wensen.

Het renovatieproject wordt van bij de start tot de oplevering volledig georganiseerd, gecoördineerd en gecontroleerd volgens een op voorhand afgesproken uitvoeringsplanning. Als opdrachtgever bent u als het ware “toeschouwer”. We staan u met raad en daad bij en loodsen u doorheen gans het proces. Vooraf, tijdens en ook erna want goed begonnen is half gewonnen.

Bent u benieuwd of wil u ons werk met eigen ogen zien? Ga dan zeker eens kijken naar een van onze recente renovatieprojecten. Of bel ons en kom gerust eens langs.