Grondwerken – Afbraakwerken – Containerdienst
Kouter 85 - 2811 Leest-Mechelen

KWALITATIEVE AANNEMER EN ZOVEEL MÉÉR…

Tom De Beck deed jarenlang kennis en ervaring op bij gerenommeerde bouwondernemingen vooraleer hij in 2007 als erkend aannemer zijn eigen zaak - De Beck Algemene Bouwwerken - in Leest bij Mechelen opstartte. Hij bouwde rondom zich een team op van zeer gedreven en ervaren vaklui.

Kleinschaligheid is altijd een van de troeven geweest van De Beck. Een aannemer en een ploeg die dicht bij u als klant wil staan. En hoewel het bedrijf gestaag groeide en hij zijn activiteiten uitbreidde, blijft voor Tom De Beck een nauwe betrokkenheid met zijn klant een absolute hoeksteen. Op die manier garandeert Tom De Beck als aannemer een kwalitatieve dienstverlening en een onberispelijke oplevering.

 

VAN KLEINSCHALIGE BOUWONDERNEMING TOT KWALITATIEVE ALLROUND AANNEMER IN MECHELEN

De Beck Algemene Bouwwerken wist aanvankelijk een stevige reputatie te verwerven in nieuwbouw en renovatie. Maar sinds enkele jaren behoren ook grond- en afbraakwerken, rioleringswerken, een containerdienst en transport tot zijn vakgebied. Daarnaast is De Beck ook expert in de plaatsing en aansluiting van waterputten (van 1.500 tot 20.000 liter), septische putten, bezinkputten, rioolputten en waterzuiveringsstations.

Tom De Beck heeft als aannemer een uitgebreid machinepark. Hij gebruikt enkel de beste materialen en zet voor elk werk opnieuw al zijn kennis en knowhow in. Deze mix zorgt ervoor dat alle opdrachten onberispelijk afgewerkt worden. Dat heeft in de loop der jaren geresulteerd in een aanhoudende positieve mond-aan-mond reclame en in groei tot een respectabele aannemer in Mechelen.

EERLIJK EN TRANSPARANT

Dat we een klantgerichte service, topkwaliteit en vakmanschap leveren, hoeft u niet zomaar aan te nemen. Neem daarom gerust en vrijblijvend contact op met ons en overtuig uzelf van onze aanpak. We luisteren naar u, adviseren u desgewenst en van de eerste handdruk tot de uiteindelijke oplevering mag u op ons rekenen. Ons woord is ons woord. Tom De Beck is een aannemer in Mechelen die eerlijk en transparant is en van begin tot eind open en duidelijk met u communiceert. U krijgt snel onze offerte met correcte prijzen en een correcte planning.