Grondwerken – Afbraakwerken – Containerdienst
Kouter 85 - 2811 Leest-Mechelen

AFBRAAKWERKEN ZIJN GEEN KWESTIE VAN ZOMAAR IETS AFBREKEN

De Beck is gespecialiseerd in het geheel of gedeeltelijk afbreken van constructies. We ontmantelen en/of ontruimen gebouwen. Ook op moeilijk toegankelijke plaatsen.

De Beck beschikt over geavanceerd materieel.

Ons uitgebreid machinepark bestaat o.a. uit breekhamers, hydraulische sloophamers, sorteergrijpers, sloopscharen en andere hulpstukken. We hanteren de nieuwste technieken waardoor we uw sloopwerken snel, veilig en op de meest efficiënte manier kunnen uitvoeren. Zo kan u snel naar de volgende fase in uw bouwproject.

AFBRAAKWERKEN MET KENNIS VAN ZAKEN

Afbraakwerken is niet zomaar slopen. Zeker niet bij De Beck. Want wij kiezen steevast voor een selectieve aanpak.

Eerst bekijken we samen naar uw wensen, de gestelde eisen en de omstandigheden rond uw sloopproject. Daarna lijsten we de vereiste werkzaamheden op en overlopen we onze aanpak. U krijgt advies op maat, een heldere planning en een heel precieze prijsopgave. Zo weet u perfect wat u mag verwachten, zowel voor als tijdens de afbraakwerken.

Vervolgens wordt alles wat geen steen is omzichtig verwijderd: PVC, hout, glas, isolatie enz. Deze materialen worden met zorg gesorteerd en afgevoerd naar erkende verwerkingscentra. We recycleren zoveel mogelijk en op een ecologisch verantwoorde manier. Dat werkt kostenbesparend voor u en is beter voor het milieu en voor onze generaties van morgen.

DE BECK HEEFT ERVARING MET ALLE SOORTEN AFBRAAKWERKEN U KAN BIJ ONS TERECHT VOOR DE MEEST UITEENLOPENDE AFBRAAKWERKEN:

  • Afbreken van woningen, bijgebouwen, garages enz.
  • Afbreken van betonconstructies
  • Afbreken van staalbouw
  • Afbreken van ondergrondse constructies
  • Ontmantelen van gebouwen om ze nadien te renoveren
  • Uitbreken van beton en andere verhardingen
  • Afvoeren van sloopmaterialen met eigen vrachtwagens en containers

EVEN KENNISMAKEN?

Bent u in de regio Mechelen op zoek naar een ervaren aannemer in afbraakwerken? Neem dan zeker contact op met ons voor een gratis bezoek ter plaatse en een vrijblijvende prijsofferte. Wij komen graag bij u langs met een gedreven team met kennis van zaken.

Afbraak woning te Steenhuffel

Afbraak verbouwing te Leest :