Grondwerken – Afbraakwerken – Containerdienst
Kouter 85 - 2811 Leest-Mechelen

VOOR DE BETERE CONSTRUCTIEWERKEN: DE BECK ALGEMENE BOUWWERKEN

Wij hebben over de jaren heen een grondige kennis vergaard in de realisatie van betonnen constructiewerken. We zijn gespecialiseerd in het verwezenlijken en plaatsen van o.a. betonnen trappen, terrassen of keerwanden. Keerwanden zijn o.a. zeer geschikt om snel en goedkoop extra opslagruimte (permanent of tijdelijk) te creëren. Keerwanden in beton zijn eveneens aangewezen bij de tuinaanleg van woningen om niveauverschillen op te vangen. Ook voor taludverstevigingen zijn keerwanden uiterst geschikt.

Voor al onze betonnen constructiewerken kiezen we voluit voor hoogwaardig beton, voorzien van de nodige wapening.

CONSTRUCTIEWERKEN VOOR ZOWEL NIEUWBOUW ALS RENOVATIE

Onze specialisatie situeert zich zowel in de nieuwbouw als in renovatie en we realiseren zowel grote als kleinere projecten. We werken zeer nauw samen met onze klanten om het beoogde resultaat te bekomen. Zowel particulieren als bedrijven doen een beroep op ons voor hun constructiewerken.

OOK VOOR RIOLERINGSWERKEN IS DE BECK DE BETERE OPTIE!

Als erkend aannemer plaatsen, herstellen, renoveren, reinigen en vervangen wij rioleringen en afvoeren. We maken voor alle rioleringswerken bovendien gebruik van duurzame materialen die verwerkt of geplaatst worden door vakkundig personeel. U krijgt bij ons 10 jaar schriftelijke garantie op alle rioleringswerken. Of het nu om grote of kleine rioleringswerken gaat, De Beck BV uit Mechelen is sterk in alle buizenwerk. Eén van onze troeven is dat wij behalve rioleringswerken ook grond- en betonwerken uitvoeren. Als er al delen van de oprit opgebroken moeten worden om leidingen te leggen, dan zorgen wij ervoor dat deze achteraf ook weer perfect heraangelegd wordt. Zo hoeft u niet voor alle verschillende werken een andere aannemer aan te spreken. Kortom: u hebt één aanspreekpunt voor al uw constructiewerken. Gemakkelijker kan haast niet.

Neem zeker contact op met ons voor meer info en/of een vrijblijvende prijsofferte.