Grondwerken – Afbraakwerken – Containerdienst
Kouter 85 - 2811 Leest-Mechelen

PLAATSEN WATERPUT: GOEDKOOP WATER BINNEN HANDBEREIK

Bouwt u een woning? Of wilt u grondig renoveren? Dan bent u in bepaalde gevallen verplicht om een regenwaterput te installeren. En ook als het niet verplicht is, heeft een regenwaterput heel wat voordelen. U kunt het opgevangen regenwater gebruiken om bijvoorbeeld uw toiletten door te spoelen, voor uw wasmachine, om uw tuin te sproeien of voor de wasbeurt van uw wagen. Wij helpen u graag bij het plaatsen van uw waterput.

REGENWATERPUT: WIN UW INVESTERING TERUG

De Beck Algemene Bouwwerken plaatst uw regenwaterput – van 1.500 tot 20.000 liter – zoals het hoort: op een propere manier en strikt volgens de regels. Wij sluiten hem ook aan. Zo bent u zeker in orde met de wettelijke bepalingen. U heeft uw investering zo weer terug omdat uw drinkwaterfactuur aanzienlijk lager zal uitvallen.

PLAATSEN WATERPUT: WIJ PLAATSEN DE JUISTE PUT…

Wilt u een regenwaterput plaatsen? Dan is het belangrijk dat u de juiste materialen kiest. Neem nu beton en cement: deze materialen neutraliseren mogelijk de natuurlijke zuurtegraad van uw regenwater. Een regenwaterput in kunststof weegt minder en is daardoor gemakkelijker te plaatsen. Geen idee welke regenwaterput u nodig hebt? Hoeft ook niet: wij adviseren u en zorgen voor alles.

…OOK UW SEPTISCHE PUT PLAATSEN

Overweegt u een septische put te laten plaatsen? Dan is de plaats een cruciaal aandachtspunt. Uw septische put moet immers altijd goed toegankelijk zijn, want hij moet regelmatig geruimd worden. Even belangrijk is de verluchting van uw septische put. Voor uw septische put hebt u de keuze uit verschillende soorten tanken. De Beck Algemene grondwerken geeft u gepast advies voor welke put u het best kiest.

RIOLERING

Rioleringswerken correct uitvoeren, vraagt om de juiste vakkennis. En heeft De Beck Grondwerken in huis. Als erkend aannemer plaatsen, herstellen, renoveren, reinigen en vervangen wij uw riolering en afvoeren. Onze dienstverlening is veelzijdig en compleet tegelijk. Zo kunnen we ook de graaf- en grondwerken voor en na de plaatsing van uw riolering verzorgen. We werken uitsluitend met Benor-gekeurde materialen. Of het nu om grote of kleine rioleringswerken gaat, De Beck Grondwerken is een vakbekwame partner waar u op kan rekenen, ook als het over uw riolering gaat!

Contacteer Tom voor raad en daad.

Plaatsen waterput 10.000L te Hombeek :