Grondwerken – Afbraakwerken – Containerdienst
Kouter 85 - 2811 Leest-Mechelen

BOUWRIJP MAKEN TERREIN

Terreinen nivelleren is ontzettend belangrijk voor uw bouwproject. Een goede fundering is immers de basis en garandeert stabiliteit. De Beck Algemene Bouwwerken nivelleert al uw terreinen, zodat ze perfect gelijk liggen. Hoe we dit aanpakken? Met moderne lasergestuurde machines die bijzonder nauwkeurig werken en professioneel bediend door zeer ervaren medewerkers. En het resultaat? Een grond die mooi in helling ligt. Terreinen nivelleren is een van onze specialiteiten. We werken snel, stipt en strikt volgens de gemaakte afspraken. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat uw terrein – hoe complex het er ook bijligt - vakkundig genivelleerd wordt.

Ligt uw tuin of terrein niet waterpas of kampt u met hoogteverschillen die u wil wegwerken? Wij nivelleren tuinen, opritten, parken en andere terreinen.

Het is van cruciaal belang dat het nivelleren goed gedaan wordt als u achteraf een mooi resultaat wenst van de aanleg van uw tuin, oprit enz.

Onder het nivelleren verstaan we ook het schoonmaken van uw bouwgrond rondom uw afgewerkte bouw of de opkuis van uw terrein. Met onze graafmachines van 700 kg tot 20 ton kunnen we nagenoeg alle nivelleringswerken aan. Bel ons gerust voor vrijblijvend meer informatie.

Verwijderen coniferen :

Machinaal opkuisen bomen

Verwijderen van bomen en struiken :