Grondwerken – Afbraakwerken – Containerdienst
Kouter 85 - 2811 Leest-Mechelen

AANLEGGEN VERHARDINGEN

De Beck BV voert allerlei soorten wegen- en verhardingswerken uit. Dat gaat van o.a. de aanleg van wegen, parkings of opritten enz. Elke soort job vraagt om een specifieke expertise, de juiste gereeschappen, machines en materialen. Die kan De Beck BV u aanbieden. En we werken a l t ij d volgens de regels van de kunst. We voeren opdrachten uit voor zowel overheden, (bouw-)bedrijven als particulieren. Ook voor alle verhardingen haalt u met De Beck BV een expert in huis. We graven uit en zorgen voor tijdelijke of permanente verhardingen voor uw nieuwbouw, terrassen, paden, parkings of werfwegen. Afhankelijk van de toepassing kiezen we voor mengpuin, betonpuin, gestabiliseerd zand enz. Ongeacht te toepassing mag u altijd rekenen op de beste granulaten voor uw funderinglagen. Alleen op deze manier bent u verzekerd van een goede draagkracht van uw toplaag. En ook die kunnen we piekfijn verzorgen: of u nu voor beton, asfalt, klinkers, natuursteen, sierkiezels of grindmatten kiest. Aanleggen is immers ons vak!

OPRIT AANLEGGEN IN GEPOLIERD BETON

Een oprit of terras aanleggen in gepolierd beton heeft heel wat voordelen. Omdat het geen voegen heeft, heeft u nooit last van onkruid. Het is dan ook een erg populaire optie. Bovendien is het verkrijgbaar in verscheidene uitvoeringen.

OPRIT AANLEGGEN IN KLEIKLINKER

Wilt u een oprit of een terras die gezelligheid uitstraalt? Kies dan resoluut voor kleiklinkers. Deze prachtige steen past als zowel bij uw landelijke als moderne woning. Een kleiklinker heeft bovendien heel wat voordelen. Hij is slijtvast en kan tegen alle weersomstandigheden. Een kleiklinker is ook kleurvast en gemakkelijk in onderhoud. En u kan ze in alle mogelijke patronen laten leggen. Van visgraat tot blokpatroon.

SIERKIEZELS EN GRINDMATTEN

Sierkiezels en grindmatten ogen niet alleen mooi, als ze goed zijn aangelegd, zijn ze drukvast waardoor uw bovenlaag nooit verzakt. Nog een reden om voor grind te kiezen is dat het eenvoudig is in onderhoud en waterdoorlatend.

Dankzij hun honingraatstructuur houden grindmatten sierkiezels netjes op hun plaats en stabiliseren ze het grind. Grindmatten zijn een duurzame en onderhoudsvriendelijke oplossingen voor een stabiele oprit met een strakke uitstraling.

OOK VERHARDINGEN IN HANGARS EN LOODSEN

We doen meer dan alleen uw oprit aanleggen. Wilt u ook een betonvloer gieten in loodsen of hangars? De Beck Algemene Bouwwerken weet ook hier van aanpakken. U kan rekenen op kwaliteitsmaterialen, de juiste technieken en een onberispelijke oplevering. Met ons modern machinepark gaan de werken stevig vooruit.

TERRAS AANLEGGEN IN NATUURSTEEN

Een terras in natuursteen is duurzaam en oogt altijd mooi. In de loop der jaren krijgt uw natuursteen bovendien ook een uniek patine. De Beck Algemene Grondwerken legt uw oprit of terras in natuursteen met kennis van zaken én met oog voor het esthetische. Weet u niet goed wat kiezen, dan geeft De Beck Algemene Grondwerken u vakkundig advies.