Grondwerken – Afbraakwerken – Containerdienst
Kouter 85 - 2811 Leest-Mechelen

EEN CONTAINER HUREN VOOR UW BOUWAFVAL OF GROOT HUISVUIL

Bij De Beck Algemene Bouwwerken kan u tegen gunstige tarieven een container huren als u grote opruim- of afbraakwerken plant. Wij beschikken over verschillende containers van 8 tot 20m3. Al onze containers zijn voorzien van de wettelijke signalisatie. Wij plaatsen de container en halen hem weer op als u klaar bent. U houdt de container één of meerdere dagen, zolang u hem nodig heeft.

Onze containers zijn geschikt voor het aan- of afvoeren van:

  • bouw- en sloopafval
  • zand en grond
  • hout
  • grond, gemengd met stenen
  • groenafval/stronken
  • gemengd afval
  • steenpuin of betonpuin
  • grondstof en droogbeton

De inhoud van de containers wordt conform OVAM gesorteerd, waardoor het afval zorgvuldig verwerkt en gerecycleerd wordt. Dat is goed voor het milieu en voor de generaties die na ons komen.

Dus plant u verbouwingswerken of gaat u muren slopen? Kom dan een container huren bij De Beck waarin u al uw afval gemakkelijk kwijt kan. We weten goed waarnaar u op zoek bent: een scherpe prijs en een uitmuntende service. En die krijgt u bij ons. We helpen u graag verder.

CONTAINERDIENST DE BECK IS OOK GRONDSTOFFEN PER CONTAINER LATEN AANVOEREN

Uw tuin of oprit (her-)aanleggen? Een nieuwbouw- of renovatieproject voor de boeg? Bij De Beck Algemene Bouwwerken in Mechelen kan u terecht voor het aanvoeren van grondstoffen en materialen per container: gestabiliseerd zand, teelgrond, dolomiet, droogbeton. En bent u nog op zoek naar gele aanvulgrond? Dan voeren wij die gratis aan. Tijdens de werken kan de container blijven staan zodat u de inhoud ervan op eigen tempo kan verwerken.

DE BECK, UW PARTNER IN TRANSPORT VAN GRONDSTOFFEN

De Beck is ook een betrouwbare transportpartner in Mechelen en omstreken voor het vervoer van grondstoffen en materialen. We kunnen zowel kleine als grote hoeveelheden grondstoffen transporteren. Service, snelheid, kwaliteit en een scherpe prijs staan hierbij centraal.

Neem vandaag nog contact op met ons en vraag vrijblijvend uw offerte.

Containers van 8-20m3