Grondwerken – Afbraakwerken – Containerdienst
Kouter 85 - 2811 Leest-Mechelen

VEELZIJDIGE DIENSTVERLENING, VAKMANSCHAP EN GEBETONNEERDE GARANTIES!

Onze dienstverlening is veelzijdig en compleet tegelijk.

Achter de aanvoer van drinkwater en de afvoer van afvalwater schuilen ingewikkelde netwerken. Rioleringswerken correct uitvoeren, vraagt dan ook om de juiste vakkennis.

Als erkend aannemer plaatsen, herstellen, renoveren, reinigen en vervangen wij rioleringen en afvoeren. We maken voor alle rioleringswerken bovendien gebruik van duurzame materialen die verwerkt of geplaatst worden door vakkundig personeel.

U krijgt bij ons 10 jaar schriftelijke garantie op alle rioleringswerken.

Bovendien zijn onze materialen altijd BENOR-gekeurd. Dit is een kwaliteitskeurmerk. Het garandeert u dat onze producten voldoen aan de geldende Europese normen. Het keurmerk zegt niet alleen iets over de kwaliteit, maar ook over de gebruiksgeschiktheid.

HEEL WAT TROEVEN ONDER ÉÉN DAK

Of het nu om grote of kleine rioleringswerken gaat, De Beck BV uit Mechelen is sterk in alle buizenwerk. U kan bij ons met een gerust gemoed altijd terecht voor o.a.:

  • De aanleg van rioleringssystemen
  • Huisaansluitingen
  • Herstellen of ontstoppen van rioleringen
  • Plaatsen van duikerconstructies met inbuizingen en kopmuren
  • Plaatsen en aansluiten van regenwaterputten, bezinkputten, inspectie- en septische putten en waterzuiveringsstations

Eén van onze troeven is dat wij behalve rioleringswerken ook grond- en betonwerken uitvoeren. Als er al delen van de oprit opgebroken moeten worden om leidingen te leggen, dan zorgen wij ervoor dat deze achteraf ook weer perfect heraangelegd wordt. Zo hoeft u niet voor alle verschillende werken een andere aannemer aan te spreken. Kortom: u hebt één aanspreekpunt voor al uw werken. Gemakkelijker kan haast niet.

OP ZOEK NAAR EEN ERKENDE AANNEMER IN RIOLERINGSWERKEN IN MECHELEN?

Een snelle en doeltreffende afwerking van uw rioleringswerken. Dat is onze taak. We zorgen dan ook bij elk project dat u zo min mogelijk overlast ervaart. We houden ons bovendien keurig aan alle planningen en schema’s.

Neem zeker contact op met ons voor meer info en/of een vrijblijvende prijsofferte.

Plaatsen rioleringsnet nieuwbouwwoning